Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

2. spomladanski JOGA BRUNCH

11 maja 2019 @ 9:00 - 12:00

25EUR

Po zelo uspešnem prvem spomladanskem joga brunchu v Zelenem Biseru ponovno organiziramo druženje veselih ljudi, ki cenijo stik s samim sabo in poznajo prednosti skrbno izbrane hrane. In ni boljše ideje kot to dvoje združiti na JOGA BRUNCHU.

Ponovno se bomo zaupali izkušeni joga inštruktorici Tini Mastnak, ki nas bo skozi dinamično vadbo popeljala v svet power joge. Power joga je sistem zaporedja asan (jogijskih položajev), med katerimi se izvaja vinyasa (vinyasa = krog), zaporedje, podobno pozdravu soncu (surya namaskara A) in zajema elemente ashtanga joge. Skozi vadbo se dih povezuje z gibom. Vadba je aktivna, vzpodbudi cirkulacijo in s tem toploto v telesu, posledično tudi potenje, kar prečisti notranje organe in mišičevje. Nanaša se na obvladovanje telesa s poudarkom na moči in gibljivosti, pozornost je na telesu, gibčnosti, moči in obvladovanju dihanja. Je intenzivna vadba, ki nas preobrazi, regenerira in predrami. Poleg oblikovanja telesa pa sprostimo tudi svoj notranji duh in poskrbimo za splošno vitalnost našega telesa.

Za izvajanje power joge je zaželeno predznanje, vendar ni pogoj za udeležbo na dogodku 😊

Ko bomo dobro predramili telo in notranjega duha pa sledi še drugi del. Ekipa Zelenega Bisera bo pripravila spomladansko obarvano in lahkotno hrano. Ne bo manjkalo svežih napitkov (kombuča, kefir, čaj, limonade), izbrane 100% rastlinske in ekološko pridelane hrane (jedilnik je še zaenkrat skrivnost 😉) in tudi slastnih veganskih slaščic.

Kaj potrebuješ s sabo? 🎒
Pridi v športnih oblačilih, s sabo pa prinesi joga podlogo (zadostuje tudi navaden armafleks). V kolikor je nimaš, se javi na tina.mastnak@gmail.com, jo bomo priskrbeli.

Prijava in prispevek 📝
Tvoj prispevek znaša 25 eur, udeležba pa je potrjena z nakazilom prispevka na TRR SI56 6100 0001 8776 249 (Delavska hranilnica, Velink d.o.o., Stanetova ulica 19, 3000 Celje; namen JOGA BRUNCH) do 9.5.2019.
Na dogodek se predhodno prijaviš preko e-maila tina.mastnak@gmail.com.
Zaradi zagotavljanja najvišje kakovosti srečanja je število mest omejeno. Dogodek bomo izvedli, če bo minimalno 5 prijav (maksimalno število udeležencev pa je 12).

Podrobnosti

Datum:
11 maja 2019
Čas:
9:00 - 12:00
Cena:
25EUR
Dogodek Category:

Prizorišče

Zeleni Biser
Stanetova ulica 19
3000, Celje Slovenija
+ Google Map