Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Brezplačne meritve in svetovanje

25. april, 2019 @ 16:30 - 19:00

Vsaka zdravstvena težava ima svoj vzrok, ki se ga je zaradi njegove kompleksnosti potrebno lotiti celostno. V sodelovanju z Marušo Modrijan, magistro biopsihologije in licencirano prehransko svetovalko bomo v Zelenem Biseru izvedli brezplačne meritve za naslednja področja:

  1. Meritve telesne sestave
  2. Meritev vitaminov in mineralov
  3. Meritev saturacije in srčnega utripa v mirovanju
  4. Meritev hidracije in starosti kože
  5. Meritev krvnega tlaka

Meritve so individualne, celostne in strokovno obravnavane, strokovnjakinja pa vam bo po opravljenih meritvah svetovala, kakšne spremembe morate vpeljati v primeru, da meritve ne bodo pokazale najboljših rezultatov.

Brezplačne meritve bomo izvedli v sodelovanje s slovenskim podjetje Sensilab, ki svoje izdelke za zdravje in dobro počutje ponuja že v več kot 40 državah po celem svetu. Njihova prehranska dopolnila temeljijo na naravnih sestavinah najvišje kakovosti in upoštevajo stroge farmacevtske standarde, ki temeljijo na številnih kliničnih raziskavah, ki so dokazale njihovo kakovost in učinkovitost. Po meritvah boste imeli tudi možnost spoznati njihove izdelke.

MARUŠA IZ PODJETJA SENSILAB SE PREDSTAVI

Moja pot v svet zdravja in dobrega počutja se je pričela na dnu, ko sem ugotovila, da se v svoji koži ne počutim dobro – niti fizično, niti psihično. Kot takratna študentka biopsihologije sem vedela, da se vsak korak v življenju prične v nas samih, v naši glavi. Tukaj se prične moja zgodba, ki je hkrati postala tudi moja karierna pot in moje življenjsko poslanstvo. Zaradi težav, ki sem jih imela sama sem pričela raziskovati, meni takrat neznan svet zdrave prehrane in intenzivnega dela na lastni osebnosti rasti. Danes sem magistrica biopsihologije, iplomantka velnesa in licencirana prehranska svetovalka. Svoje znanje in izkušnje preko svojega dela prenašam na druge in jim s tem omogočam bolj zdravo, srečno in kvalitetno življenje. Ljudi želim naučiti, da sprememba življenjskega sloga ni maraton, temveč celosten proces, pri katerem pa je ključnega pomena da po korakih dosežemo zastavljene cilje, medtem pa osebnostno zrastemo in se naučimo imeti radi sami sebe.

KDAJ IN KJE?
Meritve bodo potekale v Zelenem Biseru na Stanetovi ulici 19 v Celju v četrtek, 25.4. od 16.30 do 19.00.
Termini so na 15 min. Za zagotovitev termina je potrebna prijava.
PRIJAVE

Prijave na brezplačne meritve in svetovanje sprejemamo na email info@zelenibiser.si ali osebno v Zelenem Biseru.

Podrobnosti

Datum:
25. april, 2019
Čas:
16:30 - 19:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/773658076348529/

Prizorišče

Zeleni Biser
Stanetova ulica 19
3000, Celje Slovenija
+ Google Map
Top