Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Motivacijski coaching – ZMAGOVALNA MISELNOST ZA USPEH NA MATURI

23 maja 2019 @ 10:00 - 12:00

Vsak izmed nas v življenju hodi SVOJO pot. Vsi se strinjamo, da to pot hodimo v želji po iskanju smisla, sreče, ljubezni, varnosti, miru, notranjega zadovoljstva, zabave, svobode, itd.

In vendar so naše življenjske poti zelo različne. Enkrat so kot ravna cesta, drugič kot strm hrib. Enkrat kot mirna morska gladina, drugič kot razburkan tropski vihar. Enkrat sončno svetle, drugič temne kot noč. Enkrat kot lep pomladno rožnat dan in spet drugič kot siv deževni dan. Predvsem pa vse z zelo veliko razpotij, ki so možnost lastne odločitve in izbire; ŽIVETI ali PREŽIVETI.

Draga maturantka, dragi maturant!

Uspehi in padci so del življenja, so del vsakdana, so del nabiranja življenjskih izkušenj, ki v nas ustvarjajo čustva. Skozi življenje ugotovimo, da lahko intenzivna čustva, kot npr. jeza nekako zbledi, ali pa da so problemi, ki se nam sprva zdijo ogromni pravzaprav zelo majhni in da so nekatere stvari pomembnejše, kot se nam zdijo sprva ali obratno. Nekako na neki točki v življenju spoznamo, da sploh ni problemov, temveč so samo izzivi in da je vse to le del spoznavanja naših čustev in perspektiv.

Ker pa si trenutno na “odskočni deski”, imaš možnost za skok, ki te lahko v življenju ponese naprej, višje in dlje. Morda najpomembnejše pri tem je, da je to tudi možnost, da je le ta skok nadaljnji odsev tebe in tvojih sanj.

Vabiva te, da se nama pridružiš v četrtek, 23.5.2019, v prijetnem in sproščenem ambientu lokala Zeleni Biser na Stanetovi ulici 19, v Celju, da skupaj poiščemo in odklenemo možganske potenciale ter naredimo miselne preboje, da bo glavnina mature kar se le da lahkoten in z odliko opravljen skok v novo življenjsko poglavje.

Morda se sprašuješ, če je to resnično mogoče!? Če verjameš, je vse mogoče. In verjemi – si kreator/-ka lastnega življenja! Tvoje misli lahko dokazano spreminjajo možgane in telo! Če si v umu dovoljkrat predstavljaš želene odločitve, oblike vedenja in izkušnje, po svoje vedno znova ustvarjaš novo možne izzide. Tako lahko že zgolj z miselnimi procesi kreiraš resnične strukturne in funkcionalne spremembe v telesu, ki so vrata v realnost. Slednje bo odlična popotnica za maturo in življenje!

Ostani enostavno drugačen/-na!

Larisa in Katja iz Zelenega Bisera

Podrobnosti

Datum:
23 maja 2019
Čas:
10:00 - 12:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Zeleni Biser
Stanetova ulica 19
3000, Celje Slovenija
+ Google Map