Zeleni Biser je blagovna znamka z mednarodno poslovno prakso in močno identiteto, ki je na podlagi lastnih potreb, potreb okolja, izkušenj in talentov pripravila široko paleto storitev in produktov za zelena podjetja in zelene posameznike.Zeleni duh v zelenem telesu.

Zelena je barva življenja, obnove, narave in energije, ki nas spominja na rast, harmonijo, svežino, varnost in okolje. Bistvo Zelenega Bisera je človek - na eni strani njegovo “gorivo” (hrana, ki jo uživa), na drugi strani pa njegova “motor in volan” (zeleni možgani in miselna vitalnost), ki za svoje optimalno delovanje potrebuje hranilno in polnovredno gorivo.

V razmislek..

Naši možgani so v nenehnem pogonu. Skrbijo za naše misli in gibanje, naše dihanje in bitje srca, za naša čutila - trdo delajo 24/7, tudi ko spimo. To pomeni, da naši možgani potrebujejo oskrbo z “gorivom”. Gorivo je hrana, ki jo vnesemo v telo, vsebnost goriva pa je bistvena snov, ki naredi razliko.

Preprosto rečeno, vse kar pojemo, direktno vpliva na strukturo in funkcijo možganov ter nenazadnje tudi na naše počutje in dejanja.