Zeleni Biser® Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca oblikuje svoje storitve in produkte na podlagi SMART modela - ODLIČNOSTI, KVALITETE izdelkov in KAKOVOSTI procesov, kar se odraža v sledečem:

Interaktivna metoda dela & Immersion Training


Naš cilj je, da informacije, koncepte in treninge podajamo na interaktiven način - preko prakse, eksperimentiranja in raziskovanja strank oziroma udeležencev. Verjamemo, da je pravi proces učenja in spremembe uma možen zgolj ko smo sproščeni, nam je udobno, se počutimo varne in se zabavamo. Vsi posamezniki so sprejeti brez sodb ali obsojanj in zgolj takšni kot so, kajti avtentičnost in integriteta sta eni od naših najvišjih vrednot.


Proces učenja poteka na zavedni in nezavedni ravni ter vas popolnoma prevzame - immersion training. Slednje je primerljivo učenju tujega jezika (npr. španščine) v tujini (Španiji), kot pa doma (Sloveniji).


Unikatno za ZELENI BISER® Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca je tudi naše interdisciplinarno povezovanje znanj s področij neuro-kognitivne znanosti, KVT, pozitivne psihologije, čustvene inteligence, MBTI profiliranja,... Slednje uspešno prenašamo v programe in gradivo, ki so najvišje kakovosti in eno najboljših v industriji.Standardi


ZELENI BISER® Nevro inštitut Čustvena Inteligenca je vključen v mednarodne zveze in organizacije, ki regulirajo, določajo specifične standarde in nadzorujejo kakovost našega dela.

 

 

Top