Management zdravja


Želite izboljšati življenje, imeti več fokusa in jasnosti, fizične in psihične moči, manj stresa in predvsem živeti bolj energijsko polno in navdihujoče življenje?

Z uporabnimi nasveti in 100% naravnimi triki lahko učinkovito vplivamo na sposobnosti in zmogljivosti lastnega telesa in uma. Najbolj pomembno pa je, da to lahko naredimo na sebi popolnoma lasten način in z enostavno implementacijo v vsakdanje življenje.

Kaj je management zdravja?

Management zdravja so aktivnosti in je proces, ki vpliva na naš nevronski sistem in poživlja naše celice in telo. Opazno izboljša naše zdravje, poveča naše intelektualne in kognitivne sposobnosti, zviša vitalnost telesa in vsesplošno poveča uspešnost in zadovoljstvo na vseh področjih življenja. S strokovnim in celostnim pristopom, ki izrazi potenciale telesa in uma, lahko na časovno efektiven način izboljšamo naše sposobnosti in naše počutje ter tako bistveno vplivamo na zadovoljstvo na vseh področjih našega delovanja.

Komu je namenjeno?

Namenjeno je delovno aktivnim ljudem, ki opravljajo intelektualno delo in večino svojega službenega časa preživijo v sedečem položaju, v zasebnem času pa imajo še mnogo drugih aktivnosti in obveznosti. Nagovarjamo tiste ljudi, ki imajo zahteven življenjski tempo, in:

Na eni strani pomanjkanje energije, pomanjkanje fokusa in produktivnosti, so v nenehnem stresu, imajo pogoste težave z zdravjem, se pogosto soočajo z negativnimi čustvi, slabo spijo, itd. Na drugi strani pa si želijo v svoj vsakdan vnesti več vitalne energije, fokusa, produktivnosti, kreativnosti, svobode, miru, notranje in zunanje sreče, vseh pozitivnih čustev in predvsem biti enostavno zadovoljen s stanjem lastnega duha in telesa.

Namenjeno je tudi organizacijam in podjetjem, ki bi želeli oblikovati interne programe ter vpeljati aktivnosti za izboljšanje zdravja in produktivnosti zaposlenih ter hkrati ustvariti boljšo delovno klimo. S tem pa doprinesti k boljšemu poslovanju in večji uspešnosti celotnega podjetja.

Ste pripravljeni izkoristiti potenciale in začeti uporabljati prirojeno sposobnost delovanja na ravni, ki presega raven povprečnega človeka?


Termini in cena

Razpisani termini:

  • Celje, 15. – 17. 2. 2019.
  • Celje, 15. – 17. 3. 2019.
  • Celje, 19. – 21. 4. 2019 .

V ceno je vključeno:

  • 2,5-dnevna delavnica,
  • gradivo in literatura,
  • hrana in pijača.

Cena paketa je 265 EUR.

 

Ste organizacija ali podjetje? Pišite nam tukaj!

 
Pozdravljeni, o čem bi se želeli pogovoriti?Neuro coachingTrening čustvene inteligenceGlobal Mind Body℠ počitnice
S spodnjo izbiro dajem privolitev, da Velink d.o.o. do preklica obdeluje podatke o mojem elektronskem naslovu za namene trženja Zeleni Biser, obveščanja o storitvah in posebnih ponudbah ter analitike v skladu s pogoji varovanja podatkov: https://zelenibiser.si/varovanje-podatkov/
Top