ZELENI BISER® NEURO COACHING je delo s posameznikovimi mentalnimi procesi, načini razmišljanja in možganskimi vzorci, ki neposredno definirajo posameznikovo uspešnost, produktivnost, vedenje, zadovoljstvo, uspeh, doseganje ciljev in kokovost življenja. Če želite doseči pomembne cilje, spremeniti realnost in napredovati v življenju, potem je neuro coaching za vas!


Ko ljudje spremenimo svoje notranje razpoloženje, lahko spremenimo zunanji vidik našega življenja.” (William James)

Komu je Zeleni Biser Neuro Coaching namenjen?

Od profesionalnih športnikov, javnih oseb, vodij, do poslovnežev… vsi tisti, ki v življenju blestijo imajo coach-a. Namen neuro coachinga ni samo hitro doseganje specifičnega cilja. Bistvo je celostno premagovanje OSEBNIH, KARIERNIH in POSLOVNIH IZZIVOV.

Imeti ob sebi osebo - coacha, ki vam stoji ob strani tekom pomembnih sprememb, vas usmerja v pravo smer in spremlja vaš napredek, je tisto kar vam prihrani leta iskanja poti do uspeha. Neuro coach ZELENI BISER® NEURO AKADEMIJE je tisti, ki bo iz vas izvabil pogum, samozavest, moč in stabilnost, da boste lahko dosegli hitrejše in še večje spremembe v življenju ter boljše rezultate, kot ste si jih želeli ali pa mislili, da jih lahko dosežete.

Koristi Neuro Coaching-a


Imejte jasno vizijo kaj želite radikalno spremeniti ter poiščite resnični smisel v življenju, ki bo v skladu z vašimi vrednotami in poslanstvom.

Pridobite samozavedanje in samoupravljanje, ki sta vir notranje moči in samozavesti za premagovanje vseh mogočih življenjskih izzivov, omejujočih prepričanj in problemov.

Dvignite raven energije, zaupanje vase in izboljšajte način razmišljanja za dosego ciljev in uspeha, ki premikajo meje možnega.

Postanite mojster svojih čustev in občutij ter vstopite v položaj moči, poguma, strasti, veselja in ljubezni.

Kreirajte življenje, ki šteje, in začnite živeti življenje, ki odseva VAS!


Rezervirajte si termin za 30 minutni brezplačni posvet z neuro coachom ZELENI BISER® Neuro Akademija že danes.


Rezerviraj TERMIN

Prednosti Neuro Coaching-a Zeleni Biser® Neuro Akademija

ZELENI BISER® NEURO COACHING uporablja dovršene in znanstvene pristope ter najnovejšo tehnologijo z osmih področij - pristop je posamezniku individualno prilagojen. Posamezen trening oziroma program je sestavljen iz dokazanih metod in tehnik dela, ki so pomagale že tisočim ljudem pri rasti, napredku in kvaliteti življenja.

Osredotočanje na preteklost in iskanje nepomembnih zakaj-ev ni bistvo neuro coachinga. Bistvo neuro coachinga je osredotočanje na sedanjost in prihodnost. Cilj je hitro napredovati pri stvareh, ki v življenju štejejo največ in uspešno razrešiti ovire v umu, ki nas zadržujejo pri uspehu ter enostavno ustvariti življenje, ki ga želimo živeti.


Posamezniku dajemo moč in oprijemljivo znanje za nenadno spremembo in hiter eksponentni napredek!


Koncentracija

Flow in Kreativnost

High Performance

Stres in Izgorelost

Koncentracija

Strah in Anksioznost

Ljubezen

Stres in Izgorelost

Koncentracija

Flow in Kreativnost

High Performance

Strah in Anksioznost

Ljubezen

Stres in Izgorelost

Koncentracija

Flow in Kreativnost

Strah in Anksioznost

Ljubezen

Stres in Izgorelost

Koncentracija

Flow in Kreativnost

High Performance

High Performance

Strah in Anksioznost

Ljubezen

Strah in Anksioznost

Ljubezen

Stres in Izgorelost

Koncentracija

Flow in Kreativnost

High Performance

Stres in Izgorelost

Kako deluje Zeleni Biser® Neuro Coaching?

1Katere cilje lahko dosežem z ZELENI BISER® NEURO COACHING -om?

Neuro coaching je vodenje v času, ko se spopadate s pomembnimi življenjskimi odločitvami, ko imate izzive na poti do uspeha in ali ko želite doseči specifičen cilj. Pomaga vam pri oblikovanju jasnosti in dosegi željenega pozitivnega rezultata - življenjske spremembe, poslovnega uspeha, športnega cilja.

Neuro coaching bolj jasno začrta pot do spremembe/ uspeha/ cilja in proaktivno aktivira posameznika. Prav tako preudarno oceni tudi posamezna tveganja in identificira posameznikove mentalne ovire ali omejena prepričanja. Neuro coaching je tudi odličen resurs za ljudi, ki že imajo jasno vizijo in postavljene cilje, vendar pa je opazna verzel med njihovo dejansko uresničitvijo.

Neuro coaching dokazano prinaša rezultate in strategije za uspeh ter izgradi posameznikov momentum. Potrebno je le zaupanje in skok v akcijo ter sočenje z novimi in zahtevnimi izzivi, ki vas korako po korak pa vendarle hitro pripeljejo na višji nivo v življenju/ poslovnem svetu/ športu.

2Kako dolgo potrebujem neuro coach-a?

Vsak posameznik je unikaten. Temu primerna so različna tudi priporočila glede sodelovanja. Tipično se priporoča vsaj eno leto neuro coachinga (slednje je močno odvisno od pogostosti posameznih srečanj in obsega željene spremembe ali rezultata).

Prva tretjina leta se nameni odkrivanju omejujočih prepričanj in vsega starega v umu, ki nam ne služi več. Naslednjih tri do šest mesecev je namenjenih oblikovanju novih vzorcev za premagovanje omejujočih prepričanj in proaktivnemu oblikovanju nove realnosti. Od tukaj naprej neuro coach nato poskrbi, da ti novi vzorci postanejo posameznikov avtomatizem in del nove narave in vsakdanjih navad.

3Kako deluje ZELENI BISER® NEURO COACHING?

Začnemo z brezplačnim 30 minutnim posvetom. To srečanje je namenjeno identificiranju od treh do petih ovir, ki vas trenutno zadržujejo. Nato sledi postavljanje ciljev, ki vam dodo v izziv in definiranje jasne vizije o spremembi in uspehu. Po zaključenem uvodnem srečanju se lahko prijavite na 1:1 neuro coaching s predano osebo iz ZELENI BISER® NEURO AKADEMIJE, ki bo odgovorna za vas in vašo spremembo, vam bo pomagala udejanjati vizijo in bo priortizirala vaša dejanja za uspešno transformacijo.

4Kaj ponuja ZELENI BISER® NEURO COACHING in drugi ne?

Neuro coach-i iz ZELENI BISER® NEURO AKADEMIJE so mednarodno usposobljeni strokovnjaki, ki pri svojem delu uporabljajo interdisciplinarna znanja in napredne znanstvene tehnike ter preizkušene metode, ki so pomagale že več tisočim ljudem in organizacijam do spremembe, uspeha in cilja.

Za razliko od ostalih coaching programov, ZELENI BISER® NEURO COACHING presega enostavne strategije in mentorske programe za osebnostno rast in razvoj, spremembo, uspeh, dosego ciljev itd. Pri ZELENI BISER® NEURO AKADEMIJA se zavedamo, da je um ključ do uspeha. Pri svojem delu tako uporabljamo izključno pristope, ki delujejo in prinašajo očitne izboljšave.

Ustvarjanje uma, ki je pozitiven in kreira življenje polno izpopolnitve, veselja in strasti - to je prednost ZELENI BISER® NEURO COACHING -a.

5Kako začnem?

Za hitro uresničitev svojih največjih sanj v življenju, rezervirajte 30 minutni brezplačni posvet že danes. Dovolite, da vam pomagamo pri oblikovanju vaše vizije, postavitvi ciljev in premagovanju izzivov za neverjetni uspeh.

Rezultati, ki presegajo pričakovanja

Povečanje za...

 • Vodenje60%
 • Kakovost življenja67%
 • Produktivnost71%
 • Odnosi in komunikacija72%
 • Upravljanje s časom81%
 • Samozavest83%
 • Koncentracija99%

Zmanjšanje za...

 • Pesimizem82%
 • Razdražljivost78%
 • Odlašanje70%
 • Stres57%
 • Utrujenost48%
 • Osamljenost47%
 • Anksioznost46%

Mnenja o Neuro Coachingu • Lydia Martin
  Želiš več v življenju? Kar rabiš,  je coach-a. Neglede na motivacijo, coach je tisti, ki bo zapolnil vrzel med sanjami in realnostjo.
  Lydia Martin
 • Kandall Hamilton
  Delno terapevti, delno motivatorji, delno svetovalci, delno najeti prijatelji, … Coachi delajo z vodji, podjetniki, športniki in različnimi  ljudmi ter jim pomagajo pri opolnomočenju, samozavesti in doseganju ciljev. In to zelo hitro.
  Kandall Hamilton
 • Organizational Dynamics
  Coaching je zelo efektivno sredstvo, ki izboljša poslovne rezultate in pripomore k osebnostni rasti in razvoju.
  Organizational Dynamics
 • Bob Nardelli
  Resnično verjamem, da ljudje, ki nimajo coacha, nikoli ne dosežejo svojih maksimalnih potencialov. Kajti coaching je edinstvena priložnost, da vizualiziramo svoje najvišje cilje in jih tudi dosežemo.
  Bob Nardelli


Pripravljeni na spremembo?


Rezervirajte si termin za 30 minutni brezplačni posvet z neuro coachom ZELENI BISER® Neuro Akademija.


Rezerviraj svoj termin ZDAJ!
Top