Vsakokrat ko JEMO, RAZMIŠLJAMO in ČUTIMO, lahko svoje telo podpremo pri njegovem delovanju ali pa mu škodujemo. Izberimo pametno!

Za kaj gre?


Gre za odprtost, za pustolovščino eksperimentiranja, raziskovanja in ponovnega odkrivanja polnih živil v njihovem naravnem stanju.


Gre za razvijanje okrepljene povezave in odnosa z našim telesom. Gre za učenje posvečanja večje pozornosti povezavi med hrano, ki jo uživamo, in našim počutjem ter funkcionalnostjo telesa in možganov.


V samem bistvu gre za razvoj pristne intuicije o tem, kaj resnično pripomore k naši vitalnosti in nam daje moč, ter lastnega “reprogramiranja” glede sprejemanja odločitev, ki bodo dolgoročno za nas najboljše v vseh aspektih.


Gre za ustvarjanje sprememb pri ljudeh, da začnejo prekipevati od energije, da spremenijo “nastavitve telesa” in da omogočimo celicam v telesu, da ponovno zadihajo.


Zavedamo se, da je povečano prehranjevanje z rastlinsko hrano za nekatere velik izziv. Večini se porajajo vprašanja kot npr.: kaj sploh lahko jem, da se nasitim brez živalskih beljakovin. To je le še en razlog, da se spoznamo in, da zavijete k nam na okusen zajtrk, malico, kosilo, večerjo ali pa da nam prepustite organizacijo cateringa za posebne priložnosti in dogodke.


Okusa se lahko odvadiš ali navadiš v zgolj 8 tednih.

Vsak posameznik je drugačen, s svojim načinom življenja, s svojim »zemljevidom sveta«, prepričanji in vrednotami. Verjamemo, da ima vsak, prav vsak, pravico izbirati, kaj bo jedel in česa ne. Zeleni Biser nagovarja ljudi k spremembi. Kakor se je spremenil naš način življenja, tako se mora spremeniti tudi naša prehrana, ki nas mora podpirati pri našem delovanju in ne ovirati. Osnova za naše odločitve o prehrani pa naj bo dobra objektivna ozaveščenost, kakšna in katera hrana je dobra za nas in kakšen vpliv ima novodobna hrana na psihično-fizično delovanje telesa.

Top