Posamezniki, organizacije in podjetja na lokalni, nacionalni in globalni ravni • Vse pohvale, odlično izvedena vsa 4 predavanja in delavnice!  Strokovne in zelo zanimive teme. Prav tako pa zelo dobri predavatelji, ki ti resnično dajo misliti ( možgani in moč uma, ... ). Tako da res vse pohvale... in seveda vas priporočam še komu! Škoda vsem, ki jih ni bilo, saj ne vedo kaj dobrega so zamudili!
  K.K.
  Občina Prebold
 • Hvala vam za vaš čas, trud in prijetne trenutke debate :) Podali ste mi dobre napotke in smernice. Vse je bilo zelo profesionalno in strokovno. Odličen vtis, odlična intenzivnost, odlična zahtevnost, odlična razumljivost in odlični predavateljici. Le tako naprej Katja! Mogoče se še je srečava...srečno! Vsekakor pa delavnico priporočim naprej.
  S.P.
  Nova KBM
 • Hvala punci! Super je bilo in komaj čakam naslednje izobraževanje. Nova znanja pa že uporabljam v praksi - vaja dela mojstra! :)
  M.M.
  Sensilab
 • Rada bi se zahvalila za super delavnico, sem se naučila marsikaj, in mogoče še ni prepozno da se vsi bolj poglobimo vase in se povprašamo kaj lahko spremenimo da smo srečni in iskreni do vseh zlasti do tistih ki nam v življenju največ pomenijo.
  M.J.
  Zdravstveni dom Ljubljana

Dobra podjetja vedo, kdaj so v dobri družbi.
Zaupala nam je že kopica posameznikov in podjetij.


Boste med njimi tudi vi?
Top